Sommar & höst 201710 maj så framförde vi  en liten föreställning på Jutegården med sketcher sång och musik från några av våra tidigare föreställningar. Madesjödagen, Blommig falukorv, Badmannen, potpurriet från 10-årsjubileet m.m. Härlig publik och många skratt! 


26 maj var det Smaka på världen på Nybro torg. Då framförde vi två scener från 2018-års projekt, Nybro I mitt hjärta. När Bolander mötte sin Augusta och scenen där Lortkrogen ska rivas.


1 juli medverkade vi i invigningen av Orranäs Bruk i Orrefors med en barnföreställning.


Vi har även haft ett samarbete med Calmar renässans Gille på Kalmar Slott i juli. Två barnföreställningar framfördes på slottet med uppskattat resultat!


22 och 29 juli samarbetade Månskensteatern med Hammarsmedjan i Orrefors och Utfärden, en guidad teatertur genom historien om Järnbruket och Hammarsmedjan i Orrefors.

Det blev ett lyckat arrangemang och var slutsålt vid båda turerna.

Sommaren 2018 planeras ytterligare guidade teaterturer, så tveka inte utan håll utkik efter datumen på våra hemsidor.


I augusti var några av oss var med i Ölandsoperans uppsättning av Krigarkungen i Borgholms slottsruin och på Himmelsberga friluftsmuseum.


I Augusti spelade vi även upp Petronella och Det Svarta Hjärtats Hemlighet, en familjeföretsällning, på Qvarnasläts utomhusscen! En spännande berättelse om sjörövarprinsessor, pirater och magiska ting, underhållande för hela familjen!


Under hösten framfördes på nytt ett Mordmysterium, Med stormen som vittne, på restaurangen Hos Oss i Pukeberg. Det verkar vara ett uppskattat inslag och vi jobbar på fler gåtor att lösa.